Apporteringsprøve Gørding

Kennel Senjas var flot repræsenteret ved den anerkendte apporteringsprøve nær Gørding, og resultaterne for kennelens hunde talte også for sig selv.

Regnen silede ned gennem hele apporteringsprøven og det gav vanskelige forhold for hundene. Ikke destomindre bestod en god andel af de startende hunde.

Følgende hunde fra Kennel Senjas bestod dagens apporteringsprøve:

Senjas E. Sofa v. Hans Jørgen Mogensen
Senjas Felix v. Kennel Senjas (Thomas Clausen)
Senjas Cindy v. Aksel Spangsberg
Senjas C. Estevana v. Jette Clausen
Senjas Fønix v. Robert Paulsen

Ikke nok med at hele fem hunde fra Kennel Senjas bestod apporteringsprøven, så blev det også Senjas C. Estevana og den ganske unge Senjas Fønix der med hver 29 point skulle dyste om at blive dagens pokalvinder.

Traditionen foreskriver at pokalen uddeles til den bedste engelske setter på ESK apporteringsprøve ved Gørding og den bedste hund findes ud fra den højeste pointsum. Er der flere hunde med samme pointsum skal der matches i en dyst hvor hundene skal hente to udkastede duer hurtigst på tid. Der er ikke krav til de formelle dressurmæssige som ellers vurderes ved en apporteringsprøve, så det handler om for hundene bare at få bragt de to duer til føreren hurtigst muligt.

Senjas Fønix klarede opgaven i tiden 1:03 mens Senjas C. Estevana kunne trække sig ud af dysten som den sejrende i tiden 1:01.

Stort tillykke til Jette Clausen der med Senjas C. Estevana blev årets pokalvinder. Stort tillykke med bestået apporteringsprøve til Sofa, Cindy og Fønix. Desuden stort tillykke til øvrige beståede hunde på dagen.

Del denne nyhed på:

Læs også...

4x Senjas videre på Dansk Jagthunde Derby 2024

Fire hunde fra vores opdræt var til start ved årets Jagthunde Derby – det er lykkedes for alle...

2.UK til Viroas Saga på DBK Hovedprøve

Saga slår til igen i sin kun anden start og opnår 2.UK. Saga blev på dagen ført af...

1. ÅK til Senjas Coda

Senjas Coda er den første hund i C-kuldet efter Maclau Hitched Ginny Cocktails og Tobølbjergs Loke som opnår...