Ro i opfløj - Hold

Lær din hund at forholde sig i ro ved fuglens flugt

Slip din hunds potentiale løs

Vi står altid klar til at hjælpe dig og din hund

Kurser // Ro i opfløj - Hold

Træn ro i opfløj ved hjælp af mange positive gentagelser

Vi hjælper din hund med den udfordrende øvelse at forholde sig roligt ved fuglens flugt. Træningen kan desuden være positiv for sekundering og andre situationsspecifikke problemstillinger i uddannelsen af din hund.

Træn ro i opfløj med hjælp fra instruktør.

Ro i opfløj - Hold

Træning af ro i opfløj ved due-flusher er en nem og skånsom måde hvor hunden via mange gentagelser kan trænes til at forholde sig i ro ved fuglens flugt, hvad enten det drejer sig om fuglens opfløj i en komplet situation eller hvis hunden kommer i kontakt med fugl på egen hånd. Desuden kan træningen bl.a. bruges til indlæring af sekundering samt andre situationsspecifikke udfordringer.

Billeder fra træning af ro i opfløj

Prisliste

Kontakt os for individuel træning

Hold øje med aktivitetskalenderen. Det er desuden muligt at aftale individuelle træningslektioner hos Kennel Senjas, eller kursusdage hvor vi kan komme til jer.

Vil du vide mere om mulighederne for træning af ro i opfløj, så Kontakt os og lad os få en snak om hvordan vi kan hjælpe netop dig og din hund på vej i træningen.

Hvor vigtig er grundtræning?

Grundtræningen lægger fundamentet for hele din hunds uddannelse – Send din hund i træning hos os og lad os sørge for at grundstenene lægges rigtigt!

Hver sæson har nye arrangementer

Følg med i kalenderen, så du kan følge med i hvad der rører sig og du kan være først i køen når nye kurser starter.

Konsekvens og positiv indlæring er nøgleord i vores tilgang til uddannelse af hunde – det handler om at give din hund muligheden for at gøre det rigtigt!
Vi glæder os til at møde dig og din fuglehund