Betingelser

Opdateret dato: 24. juni, 2023

Vigtige oplysninger om vores betingelser

Tilmelding

Tilmelding er bindende og kan ske på følgende måder:

• fuglehunde.dk
• fuglehunde@gmail.com
• Telefon +45 51 55 68 41 eller +45 23 34 06 35

Arrangementer, kurser og træning kan tilmeldes ind til arrangementets begyndelse, vi anbefaler dog hurtig tilmelding da arrangementer kan blive udsolgt.

Enkelte arrangementer kan have en særlig tilmeldingsfrist, i så fald vil det fremgå på arrangementets webside.

Alle tilmeldinger bekræftes med en e-mail.

Skulle et arrangement enten blive overtegnet, flyttet eller aflyst får du besked med det samme og vil blive tilbudt plads på kommende arrangement.

Afmelding
Bliver du af den ene eller den anden grund forhindret i at deltage ved et allerede tilmeldt arrangement, er du naturligvis velkommen til at sende en anden i dit sted. Vi kan eventuelt være behjælpelige hvis der er venteliste til det pågældende arrangement.

Ved afmelding eller flytning 2 uger eller senere før arrangementets afholdelse tilbagebetales 50% af arrangementets pris.

Ved afmelding eller flytning inden for 2 uger før arrangementets afholdelse betales det fulde beløb.
Vær opmærksom på at afmeldingsbetingelser også gælder ved sygdom.

Betaling
Ved arrangementer betales depositum på 50% af arrangementets pris ved tilmelding. De øvrige 50% betales senest 2 uger inden arrangementet afholdes.
Ved arrangementer med andre betalingsbetingelser vil det fremgå at det enkelte arrangements webside.
Ved træningsophold betales der månedsvis forud. Første betaling forelægger 14 dage inden hundens ankomst.

Yderligere information
Har du brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte os på fuglehunde@gmail.com eller Telefon +45 51 55 68 41 eller +45 23 34 06 35.

Forbehold
Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementer med minimum 1 uges varsel hvis ikke der er tilslutning nok, det fulde beløb tilbagebetales.

Personlige oplysninger
Du kan nogle gange opleve at vi beder dig om personlige oplysninger. Der kan være forskellige grunde til vi har behov for dine oplysninger, det kan for eksempel være vi beder om din e-mailadresse i forbindelse med tilmelding af nyhedsbrev, eller personlige oplysninger i forbindelse med tilmelding til arrangementer eller hvis du ønsker at blive skrevet op til ny hvalp. Det er nødvendigt hvis vi skal kunne komme i kontakt med dig.

Vi sørger for at være tydelige omkring hvad vi skal bruge dine oplysninger til, og de vil ikke blive brugt til andre formål, end dem du har givet lov til.
Ved tilmelding til nyhedsbrev vil din e-mailadresse blive gemt frem til du eventuelt framelder nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet via et link i bunden af den mail du modtager. Personoplysninger vil højest blive gemt i 2 år, så sørg for at opdatere os hvis du forsat ønsker at stå på ventelister til fx hvalp eller køb af hund.

Ved aftale om promovering af hvalpekuld eller hunde til salg gennem vores hjemmeside accepterer du automatisk at dit navn, telefonnummer og e-mailadresse fremgår offentligt på vores hjemmeside.

Næste revision: 1-1-24