Jagt og marktræning

Træningsophold for fuglehunde, der udvikler hundens jagtegenskaber

Træningsophold // Jagt og marktræning

Få din hund klar til klar til jagt og markprøver

Lad os træne din hund inden for jagt og marktræning – vi tager imod både yngre og ældre hunde med forskelligt uddannelsesniveau, og kan også tilbyde at lade din hund starte på prøve i Danmark.

Engelsk setter i udstrakt galop

Jagt og marktræning

Vi tager alle stående jagthunderacer i træningen med henblik på at forbedre deres evner inden for jagt og markprøvesporten.

Engelsk setter Maclau Hitched Ginny Cocktails.

Målrettet træning tilpasset din hund

For os er det vigtigt at give hunden en korrekt grunduddannelse så den har forståelse for de opgaver den stilles overfor.

Vi bruger principperne for positiv indlæring og springer aldrig over hvor gærdet er lavest. Vi sigter efter at uddanne hver enkelt hund ud fra dens individuelle læringskurve, og vi arbejder ud fra at forbedre hundens gode sider samt styrke hundens svage sider gennem målrettet træning.

Har du brug for at få din hund ført på markprøve?

Udover at udvikle din hunds egenskaber inden for jagt og markprøvesporten, giver vi nu også mulighed for at få den stillet og ført på markprøve i Danmark. Dette tilbud åbner op for kvalifikationsmuligheder for Norsk og Svensk Derby, kvalifikation til vinderklasser, mesterskabsprøver samt for opnåelse af meritter til championater.

Sæsonbetinget træningskalender

Vi tager hensyn til dansk etik og moral i forhold til vildt- og naturpleje, samt den danske jagtlov, derfor udbydes denne marktræning kun sæsonbetinget.

1. august – 15. april
16. september – 15. oktober (Mulighed for fældning af fugl)

Kontakt os og få en snak om din hund

Vil du vide mere i forhold til at sende din hund i træning så tag KONTAKT og lad os få en snak om hvordan vi kan hjælpe netop din hund på vej i træningen. Ønsker du selv at stå for uddannelsen af din hund, så tilbydes der lektioner med kyndig vejledning, se mere under….

Prisliste

Ønsker du din hund stillet på prøve i Danmark kommer nedenstående tillæg i forhold til prøvestart og præmiering.

Tillæg for præmiering

Priserne er gældende for den første præmieringsgrad hunden opnår. Efterfølgende præmiering i ungdoms og åben klasse ved samme præmieringsgrad eller lavere afregnes til halv pris. 

BEMÆRK at der ikke gives nogen form for præmieringsgaranti, samt at hunden for at opnå 1. præmie på markprøve i Danmark jf. Fælles Markprøve Regler kræver et hvis format.

!! Der tages forbehold for prisændringer

Den komplette situation

Det er enhver hundeførers drøm når tingene går op i en højere enhed, men i træningen af hunden handler det om at søge de omstændigheder der gør at du kan uddanne den.
Jagthund har stand for fugl på mark.

Hvad kan du forvente?

Når din hund er i træning hos os kan du forvente...

Strategi

Vi tager hensyn til dansk etik og moral i forhold til vildt- og naturpleje samt den danske jagtlov. Derfor udbydes enkelte træningsmuligheder sæsonbetinget.

Træning

Vi træner din hund ud fra principperne for positiv indlæring og konsekvens. Vi vægter dyrevelfærd højt og tilrettelægger træningen efter den enkelte hund.

Ophold

Vi tilbyder gode og ordnede forhold hvor din hund vil gå i hundegård om dagen og være inde om natten. Vi vægter din hunds velfærd højt og sørger for de bedste rammer.

Resultat

Med udgangspunkt i den enkelte hunds stærke og svage sider sørger vi altid for at flytte din hund mest muligt i dens uddannelse inden for den ønskede træning.

Oplever du udfordringer?

Grundtræningen lægger fundamentet for hele din hunds uddannelse – Send din hund i træning hos os og lad os sørge for at grundstenene lægges rigtigt. Læs mere under Grundtræning.

Kan jeg selv uddanne min hund?

Bredt udvalg af kurser og enkelt lektioner

Ønsker du selv at stå for uddannelsen af din hund, så tilbydes der kurser eller enkelt lektioner med kyndig vejledning, se mere under kurser og hold.

Stående fuglehunde har et udpræget jagtinstinkt og kunsten er at balancere dette med den træning der kræves for en effektiv jagt- og prøvehund.
Vi står altid klar til at hjælpe dig og din hund