Apporteringstræning

Træningsophold der lærer din hund at apportere

Træningsophold // Apporteringstræning

Skal vi sørge for din hund er klar til den kommende jagtsæson?

Ud fra principperne for positiv indlæring og konsekvens apport træner vi din hund frem mod at blive en dygtig og sikker apportør, som du med god samvittighed kan medbringe på jagt.

Vi tager alle hunderacer i apporteringstræning.

Apporteringstræning

Vi tager alle hunderacer i apporteringstræning, og træner ud fra principperne for konsekvensapport og positiv læring. Udover at en bestået apporteringsprøve er forudsætning for deltagelse i en række markprøver, så er apport en vigtig del af jagthundens uddannelse, da jagthunden er jægerens bedste samarbejdspartner når det gælder om at få bragt det skudte vildt hjem. 
Vi træner hunde frem mod at apportere fuglevildt, eller frem mod at bestå en dansk apporteringsprøve, ligesom vi har mulighed for at stille den på dansk apporteringsprøve.

Den danske apporteringsprøve indebærer apportering af to udkastede duer på 50 meter, apportering af kanin på 40 meter samt en vandapport hvor hunden skal svømme 30 meter efter fuglevildt. 

Få svar på dine spørgsmål

Vil du vide mere, så tag kontakt og lad os få en snak om hvordan vi kan hjælpe netop din hund på vej i apporteringstræningen.

Prisliste

Billeder fra træningsophold i apportering

Jagtloven og apportering

Den danske jagtlov bestemmer at der ikke må udøves jagt uden en egnet apporterende hund – men ikke nok med det er lov, så er det også etisk korrekt jagtudøvelse og du bliver højt respekteret af dine jagtkammerater når du kommer med en dygtig apporterende hund!

Oplever du udfordringer?

Grundtræningen lægger fundamentet for hele din hunds uddannelse – Send din hund i træning hos os og lad os sørge for at grundstenene lægges rigtigt. Læs mere under Grundtræning.

Kan jeg selv uddanne min hund?

Bredt udvalg af kurser og enkelt lektioner

Ønsker du selv at stå for uddannelsen af din hund, så tilbydes der kurser eller enkelt lektioner med kyndig vejledning, se mere under kurser og hold.

Langt de fleste hunde er fra naturens side meget villige til at rejse deres fugl, så oplever du det modsatte er der typisk sket en misforståelse under træningen…
Vi glæder os til at møde dig og din fuglehund