Ro i opfløj
Intensivt træningsophold med fokus på den komplette situation

Træningscenter // Ro i opfløj

Vi kan træne din hund målrettet frem mod ro i opfløj

Ønsker du din hund er rolig når fuglene flyver, så lad os træne den intensivt og målrettet frem mod at den forholder sig i ro og derved giver jægeren optimale muligheder for at afgive et sikkert skud til det flyvende vildt.

Intensivt træningsophold med fokus på at få din hund rolig ved opfløj.

Ro i opfløj

Intensivt træningsophold med fokus på at få din hund rolig ved opfløj. Trænes skånsomt ved hjælp af blandt andet dueflusher samt fuglesituationer på marken. 

At hunden er rolig ved opfløj er et krav når hunden stilles på prøve uanset om det er i Danmark, Norge, Sverige eller resten af Europa. Hundens ro ved opfløj er desuden en sikkerhedsmæssig faktor ved jagtudøvelse og øger muligheden for at afgive sikkert skud til fuglevildt.
Vi træner hunden til gennem mange gentagelser at forholde sig i ro ved fuglens flugt, hvad enten det drejer sig om fuglens opfløj i en komplet situation eller hvis hunden kommer i kontakt med fugl på egen hånd. 

Din hund er helt unik

Vi gør opmærksom på hundens indiviuelle læringskurve, og giver ingen garanti for spontan ro ved opfløj efter endt ophold. 

Prisliste

Billeder fra træning

Jagt og sikkerhed

Vores prøveregler er udformet således at prøverne ligner praktisk jagt mest muligt, og det er ikke uden grund at unghunden vurderes på dens ro i forbindelse med fugl, mens det er diskvalificerende for den ældre hund ikke at forholde sig roligt når fuglen flygter – på jagt giver hundens ro nemlig jægeren langt større chance for at afgive skud til det flygtende vildt.

Jagt og marktræning

Vi tager alle jagthunde i træning. Når vi træner din hund har vi mulighed for at målrette træningen til lige netop din hund.  Læs mere under jagt og marktræning.

Kan jeg selv uddanne min hund?

Kurser, ophold og enkelt lektioner

Ønsker du selv at stå for uddannelsen af din hund, så tilbydes der ophold eller enkelt lektioner med kyndig vejledning, se mere under kurser. 

Langt de fleste hunde er fra naturens side meget villige til at rejse deres fugl, så oplever du det modsatte er der typisk sket en misforståelse under træningen…
Vi står altid klar til at hjælpe dig og din hund