Privatlivspolitik

Opdateret dato: 24. juni, 2023

Oplysninger om vores behandling af persondata

Retningslinjer for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med besøg på denne hjemmeside.

Personlige oplysninger
Du kan nogle gange opleve at vi beder dig om personlige oplysninger. Der kan være forskellige grunde til vi har behov for dine oplysninger, det kan for eksempel være vi beder om din e-mailadresse i forbindelse med tilmelding af nyhedsbrev, eller personlige oplysninger i forbindelse med tilmelding til arrangementer eller hvis du ønsker at blive skrevet op til ny hvalp. Det er nødvendigt hvis vi skal kunne komme i kontakt med dig.

Vi sørger for at være tydelige omkring hvad vi skal bruge dine oplysninger til, og de vil ikke blive brugt til andre formål, end dem du har givet lov til.

Ved tilmelding til nyhedsbrev vil din e-mailadresse blive gemt frem til du eventuelt afmelder nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet via et link i bunden af den mail du modtager. Personoplysninger vil højst blive gemt i 2 år, så sørg for at opdatere os hvis du forsat ønsker at stå på ventelister til fx hvalp eller køb af hund.

Promovering af hvalpekuld
Ved aftale om promovering af hvalpekuld eller hunde til salg gennem vores hjemmeside accepterer du automatisk at dit navn, telefonnummer og e-mailadresse fremgår offentligt på vores hjemmeside.

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre, medmindre du har givet tydeligt samtykke til det. De personer der ud over os har adgang til dine oplysninger er hosting services, markedsføring platforme samt udvikler af vores hjemmeside.

Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse til Kennel Senjas på https://fuglehunde.dk/kontakt

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet.

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Med venlig hilsen
Sarah og Erling Clausen

Næste revision: 1-1-24