Grundtræning
Lad os træne din hund i de grundlæggende lydighedsøvelser

Træningsophold // Grundtræning

Vi giver din hund et godt fundament som start på dens jagttræning

Vi sørger for din hund får kendskab til de grundlæggende kommandoer, opstart på apportering, ro i opfløj og hvis sæsonen tillader det også opstart på marktræning.

Grundtræning - Fordressur

Under et 6 ugers forløb med lydighedstræning uddannes din hund inden for jagtdressur, som en grundtræning forud for den kommende apporterings- og jagttræning. Din hund lærer de grundlæggende kommandoer, der bruges i den daglige omgang med jagthunden, ligesom den lærer at koble kommandoerne på fløjten. Desuden opstartes din hund i forhold til apporteringstræning og den introduceres til ro i opfløj samt jagt- og marktræning. Du får dermed en hund hjem som efter en grundtræning ud fra principperne for positiv indlæring, er klar til at forsætte den egentlige uddannelse som jagthund.

Få svar på dine spørgsmål

Vil du vide mere, så tag kontakt og lad os få en snak om hvordan vi kan hjælpe netop din hund på vej i apporteringstræningen.

Prisliste

Træningsophold

Vi tager alle jagthunde i træning. Når vi træner din hund har vi mulighed for at målrette træningen til lige netop din hund.  Læs mere under jagt og marktræning.

Kan jeg selv uddanne min hund?

Bredt udvalg af kurser og enkelt lektioner

Ønsker du selv at stå for uddannelsen af din hund, så tilbydes der kurser eller enkelt lektioner med kyndig vejledning, se mere under kurser og hold.

Generel træning af din hund, herunder trænes lydighed, apportering, ro i opfløj samt reviering.
Vi glæder os til at møde dig og din fuglehund