Grundtræning - Hold

Træningsforløb til både yngre og ældre jagthunde

Slip din hunds potentiale løs

Vi står altid klar til at hjælpe dig og din hund

Kurser // Grundtræning - Hold

Har du brug for at få de grundlæggende kommandoer på plads?

En god grundtræning er fundamentet for resten af hundens uddannelse indenfor både jagt og markprøve. Dette kursus kan styrke din hunds lydighed inden for den grundlæggende jagttræning.

grundlæggende kommandoer på plads

Jagttræning - Hold

Jagtdressur er et træningsforløb der henvender sig til både yngre og ældre hunde som har brug for at blive uddannet i den dressur der er vigtig for jagthunden. Det kan også være du oplever at din hund er meget lydig når du træner hjemme, men den hurtigt bliver distraheret af andre hunde eller omgivelser. Vi lægger vægt på en positiv indlæring ved hunden, hvor gentagelser er nøgleordet i dressuren. Der tages udgangspunkt i den enkelte hund og dennes læringskurve. Træningen har fokus på de basale kommandoer og øvelser som sit, dæk, gå fri ved fod, indkald m.m.

PrisListe

Skal du være med?

Jagtdressur forløber over 6 gange, og udbydes typisk en fast ugentlig hverdagsaften med løbende opstart. Forløbet afsluttes med lydighedskonkurrence for de der har lyst. 

Træningsophold

Vi tilbyder også at tage din hund i træning over en kortere eller længere periode – vidste du at vi kan dygtiggøre den både som jagt- og prøvehund?

Hver sæson har nye arrangementer

Følg med i kalenderen, så du kan følge med i hvad der rører sig og du kan være først i køen når nye kurser starter.

Konsekvens og positiv indlæring er nøgleord i vores tilgang til uddannelse af hunde – det handler om at give din hund muligheden for at gøre det rigtigt!