Apporteringstræning - Hold

Lær din hund apportering og bliv klar til næste jagtsæson og markprøver

Slip din hunds potentiale løs

Vi står altid klar til at hjælpe dig og din hund

Kurser // Apporteringstræning - Hold

Få hjælp til at lære din hund at apportere

Vi starter helt fra bunden og bygger langsomt, men sikkert, op mod, at hunden kan udføre en god og korrekt apportering til apporteringsprøver og jagt.

Få hjælp til at lære din hund at apportere.

Apporteringstræning - Hold

Opstartshold for apporteringstræning under instruktion. Vil du gerne i gang med at lære din hund apportering men har udfordringer med at komme i gang, og brug for viden om hvordan uddannelsen af hunden skal gribes an, så er apporteringstræning hos os lige noget for dig og din hund. 

Alle hunderacer er velkommen og vi træner ud fra principperne for konsekvensapport og positiv læring, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte hund.

Udover at en bestået apporteringsprøve er forudsætning for deltagelse i en række markprøver, så er apport en vigtig del af jagthundens uddannelse, da jagthunden er jægerens bedste samarbejdspartner når det gælder om at få bragt det skudte vildt hjem. 

Prisliste

Hvornår har vi apporteringstræning

Apporteringstræningen forløber over 6 gange, og udbydes typisk en fast ugentlig hverdagsaften fra midt april/start maj.

Træningsophold

Vi tilbyder at stå for uddannelsen af din hund inden for apportering – vi har mulighed for at træne den frem mod en god apportering samt bestået apporteringsprøve. 

Hver sæson har nye arrangementer

Følg med i kalenderen, så du kan følge med i hvad der rører sig og du kan være først i køen når nye kurser starter.

Konsekvens og positiv indlæring er nøgleord i vores tilgang til uddannelse af hunde – det handler om at give din hund muligheden for at gøre det rigtigt!
- Vi glæder os til at møde dig og din fuglehund