Træningsophold

Vi tilbyder en bred vifte af træningsmuligheder for din fuglehund

Vi har mulighed for at målrette træningen af netop din hund så vi forbedrer dens svage sider og styrker dens gode sider! Kontakt os så finder vi en god løsning.

Grundtræning

Lad os træne din hund i de grundlæggende lydighedsøvelser. 6 ugers forløb.

Apporteringstræning

Træningsophold der lærer din hund at apportere med glæde. Minimum 3 ugers forløb.

Jagt og marktræning

Træningsophold for fuglehunde, der udvikler hundens jagtegenskaber. Minimum 3 ugers forløb.

Ro i opfløj

Intensivt træningsophold med fokus på den komplette situation. 4 ugers ophold.

Hvad kan du forvente?

Når din hund er i træning hos os kan du forvente...

Strategi

Vi tager hensyn til dansk etik og moral i forhold til vildt- og naturpleje samt den danske jagtlov. Derfor udbydes enkelte træningsmuligheder sæsonbetinget.

Træning

Vi træner din hund ud fra principperne for positiv indlæring og konsekvens. Vi vægter dyrevelfærd højt og tilrettelægger træningen efter den enkelte hund.

Ophold

Vi tilbyder gode og ordnede forhold hvor din hund vil gå i hundegård om dagen og være inde om natten. Vi vægter din hunds velfærd højt og sørger for de bedste rammer.

Resultat

Med udgangspunkt i den enkelte hunds stærke og svage sider sørger vi altid for at flytte din hund mest muligt i dens uddannelse inden for den ønskede træning.

Kurser og hold

Ønsker du med vores ekspertise på sidelinjen selv at stå for uddannelsen af din hund, så tilbyder vi også mulighed for både weekendkurser og individuelle træningslektioner.

Konsekvens og positiv indlæring er nøgleord i vores tilgang til uddannelse af hunde – det handler om at give din hund muligheden for at gøre det rigtigt!
Vi glæder os til at møde dig og din fuglehund