Flot repræsenteret i UKK

Tre ud af fire kvalificerede hunde til UKK var mødt til den fornemme unghundekonkurrence, der oftest er lige så stor en publikumsmagnet under hovedprøven som vinderklassen!

De tre hunde fra det første kuld mellem Maclau Hitched Ginny Cocktails og Setter Landet’s DKLui, som er stillet på prøve i Danmark, har alle opnået kvalifikation og var deltagende ved dette års UKK. Det drejer sig om:

Senjas Felix v. Erling Clausen
Senjas Fønix v. Robert Paulsen
Senjas Floret Pink v. Søren Radmer

Senjas Gabriella efter Bjergagers Roma og Bjerndrups Bæver havde desuden også opnået kvalifikation, men var desværre forhindret i deltagelse.

Derudover var Sarah Clausen til start med den Svenskejede Stella. Helt uden aktier i Stella er vi dog heller ikke når vi tager et kig på generne bag – hun er nemlig efter Senjas Cuba Cocktail og Senjas El Paso. Stella er ejet af Kerstin Lundberg og opdrættet af Staffan Alexius.

Både Senjas Felix, Senjas Fønix og Stella gik videre til matchning. Felix blev rangeret i top inden matchningen, mens nogle enkelte minusser på søgsoplæg rangerede Senjas Fønix og Stella længere nede af rangstigen.

Senjas Fønix slutter på en 9. Plads, mens Stella slutter på den utaknemmelige 7. Plads, lige uden for placering.

Senjas Felix viser i finaleslippet hvad han indeholder, og ved koblingsordre har han efter dommerens udsagn vundet finaleslippet. Felix opnår kort efter koblingordre stand, på rejseordre letter agerhøns præcis foran Felix, og den endnu unge hund bliver i matchningens hede noget svær at koble, og må derfor se sig slået af en absolut også særdeles velgående makkerhund i finalen.

Senjas Felix ender dermed som en fornem 2. Vinder!

Stort tillykke til årets vinder – Herrskapets Gun’s n Roses v. Tine Broen, samt tillykke til øvrige placerede.

Del denne nyhed på:

Læs også...

4x Senjas videre på Dansk Jagthunde Derby 2024

Fire hunde fra vores opdræt var til start ved årets Jagthunde Derby – det er lykkedes for alle...

2.UK til Viroas Saga på DBK Hovedprøve

Saga slår til igen i sin kun anden start og opnår 2.UK. Saga blev på dagen ført af...

1. ÅK til Senjas Coda

Senjas Coda er den første hund i C-kuldet efter Maclau Hitched Ginny Cocktails og Tobølbjergs Loke som opnår...