Skal du vinde Dansk Jagthunde Derby 2025?

Ti utrolig fine, lyse og homogene hvalpe er kommet til verden. Hvalpene er ud af en genparring mellem Maclau Hitched Ginny Cocktails og Setterlandets DK Lui.

Ud af første kombination ser vi utrolig stilrene hunde med stort format. De har vist sig at være utrolig lærenemme, dresserbare og med en meget god naturlig kontakt til deres fører.

Der er født 7 tæver og 3 hanhunde – der er forsat en ledig hanhund samt enkelte ledige tæver.

Maclau Hitched Ginny Cocktails er vinder af Svensk Derby i 2019 og 3. vinder på Dansk Jagthunde Derby samme år. Hun er præmieret i mere end 75 % af sine starter i ungdoms kvalitetsklasser, og med 14 x 1. pr UK, blev hun tildelt prisen for ”Årets Unghund” 2019 i Engelsk Setter Klub i Danmark. Hun har siden opnået 1. pr. ÅK, 2. pr. BRKL, bestået SJD Apporteringsprøve og været kvalificeret til svensk mesterskab i 2020 og 2021 og vundet Mesterskabsprøven i Danmark i 2023. Hun har opnået Excellent ved udstilling.

Udover at være en hund med store kvaliteter på marken, så er hun også særdeles velfungerende som jagthund. Hun er en utrolig skarp vildtfinder og udviser ualmindelig god jagtforståelse, hvilket resulterer i at der allerede er fældet en del snepper for hende. Hun har et kæmpe jagtligt overskud, et utrolig let og smidigt bevægelsesmønster, og er

samtidig utrolig dressér-bar. Hun har jagtet både på mark, skov og fjeld, og viser en utrolig tilpasningsevne til biotopen.

Ginny er efter Senjas Pink Star, der selv har opnået 1. ÅK. I 2. generation ligger Martallens Iasy der taler for sig selv både som jagt- og prøvehund med titler som Dansk og Svensk Jagtchampion, Dansk og Svensk udstillingschampion samt Dansk og International Brugschampion. Iasy har alene bragt mere end 1500 snepper til fældning for bøssen – et jagtligt overskud der går igen i både 1. generation, men også avlsmæssigt vist sig at slå rigtig godt igennem på 2. generation, hvor der ud over Ginny, også findes helbroderen Otis, der vinder Dansk Jagthunde Derby 2017, samt en 1. V UK og 1. V UKK Danmark 2018 (Bjergagers Zika), 2. V og bedste tæve UKK Sverige 2018 (Bjergagers Roma) og hertil en del flere 2. generations afkom med fine præmieringer.

Setter Landet´s DKLui er 2. vinder på Dansk Derby 2020, har opnået flere 1 præmier i UK, Han har 1. pr i ÅK, 1. pr i BRKL, bestået SJD apporteringsprøve, samt i alene i efteråret 2021 opnået 2x 1. VK m. CK, samt 2. VK på Danmarksmesterskabet 2021 efter en formiddag med 4 komplette fugltagninger. Han har opnået Very Good på udstilling. Lui er en hund med et enorm jagtligt overskud. Han er en bjergtagende hund, der går i en smuk stil med højt båret hoved og en energisk og langstrakt galop. Han er utrolig let dressérbar, går naturligt i et meget stort og godt anlagt søg, i god kontakt til sin fører. Han er en hund der viser en utrolig vildtfinderevne samt fuglebehandling, og er tilmed utrolig fornuftig i hovedet. Han bruges desuden til jagt, ligeledes med stor succes.

Lui er efter Tobølbjergs L-Sus, der gennem de seneste år, har været en af de mest vindende engelske settere i Danmark, og på baggrund af flere 1. VK både forår og efterår også er tildelt titel som Dansk brugschampion. Flere søskende til Sus er desuden højt præmieret, ligesom flere af Sus afkom er højt præmieret. I generationerne bag ved Sus ligger noget af det bedste danske blod fra Kennel Tobølbjerg, Kennel Bjerndrup og Kennel Senjas, hvor i der er blandet sydlandsk blod gennem Vitus de l’Echo de la Foret.

På far siden findes Losey Du Val Du Ruth, der efterhånden ved flere parringer med nordiske tæver har vist rigtig fine afkom. Bag Losey finder vi den italienske Picasso, der har opnået titel som både italiensk og international brugschampion.

Del denne nyhed på:

Læs også...

Hvalpe hos kennel Vestsalling

Så er der kommet fine hvalpe hos kennel Vestsalling efter Vestsallings Chanel og Senjas Felix. Der er forsat...

Ginny er parret med Xport

Maclau Hitched Ginny Cocktails er parret med Herrskapets Xport! Meritterne for begge hunde taler for sig selv –...

Nordvestjydens Nia parret ved Senjas Felix

Vinder af Dansk Derby 2019 Nordvestjydens Nia er parret ved Senjas Felix der er derbyvinder i Sverige 2023!...