5. Vinder ESK forårsvinderklasse 2023

Som eneste vinderklasse i Danmark afholdes ESK forårsvinderklasse over to dage. Første afprøvning sker på førstedagen mens 2. heat og matchning gennemføres på dag to.
Vi havde i år fire hunde til start i vinderklasse Senjas A Tommy Gun og Hagalidens Sweet Duck v. Erling Clausen, Ask blev ført af Anders Find Andersen og Maclau Hitched Ginny Cocktails v. Sarah Clausen.

Mens det ikke rigtig lykkedes for de unge herrer, så repræsenterede Sarah og Ginny kennelen på bedste vis, og med en næsten fejlfri dagspræstation på afprøvningens første dag stod de godt forud for 2. heat og matchningen på dag to.

2. heat faldt desværre ikke ud til ekvipagens fordel og de måtte se sig slået på fugl, hvilket betød at rangeringen ind i matchning kun kunne række til nummer seks. Første slip i matchningen ender med en spontan sekundering på makkers resultatløse stand, og Ginny vinder dermed slippet. I matchningen for femte- og sjettevinder opnår Ginny hurtigt stand og inden rejseordre gives letter parhøns ret foran hende, og hun vinder dermed dette slip. En noget tændt hund slippes nu i kampen om fjerde- og femtevinder og med konkurrencegenet for fuldt udtryk, anlægger hun et søg afspejlet delvist på makkerhunden, og hun må dermed se sig slået og bliver dermed 5. vinder på dette års forårsvinderklasse i Engelsk Setter Klub.

Tillykke til øvrige placerede – der findes en oversigt både på ESK Facebookside og ESK hjemmeside.

Del denne nyhed på:

Læs også...

4x Senjas videre på Dansk Jagthunde Derby 2024

Fire hunde fra vores opdræt var til start ved årets Jagthunde Derby – det er lykkedes for alle...

2.UK til Viroas Saga på DBK Hovedprøve

Saga slår til igen i sin kun anden start og opnår 2.UK. Saga blev på dagen ført af...

1. ÅK til Senjas Coda

Senjas Coda er den første hund i C-kuldet efter Maclau Hitched Ginny Cocktails og Tobølbjergs Loke som opnår...