Senjas Felix

Felix er en endnu ganske ung hanhund der gennem den spæde begyndelse på sin karriere allerede har vist nogle utrolige kvaliteter. Han har allerede som kun 11 måneder gammel opnået højeste præmiering i ungdomsklasse. På trods af et naturligt meget stort og velanlagt søgsoplæg, så er han en hund altid går i rigtig god kontakt til sin fører, han ønsker at samarbejde, og han ønsker at gøre det rigtige. Han bevæger sig i en fortrinlig stil – højt båret hoved, en lang, flad, kraftfuld og smidig galopaktion samtidig med han bære halen pænt. Han er meget skarp, men også utrolig kold på fugl, hvilket også kommer positivt til udtryk efter fuglen er bragt på vingerne.

Felix er efter Maclau Hiched Ginny Cocktails, der vandt Svensk Derby i 2019, bliver 3. Vinder på dansk Derby i 2019 og senest har vundet Mesterskabsprøven (DM forår) 2023. Hendes første kuld har allerede markeret sig med fem afkom der har opnået højeste præmie i ungdomsklasse samt en 1. vinder og en 6. vinder i UKK 2023.
På far side finder vi Setterlandet´s DK Lui, der har haft en ualmindelig succesfuld karriere der ind til nu tæller en 2. Vinder på Dansk Jagthunde Derby 2020, en 2. Vinder ved Danmarksmesterskabet 2020, samt et Dansk Jagtchampionat. Lui er efter Tobølbjerg L-Sus der er en af de mest vindende tæver i Danmark gennem de seneste år. Lui er en god kombination af noget af det bedste nordiske blod kombineret med meget spændende linjer fra Sydeuropa.

Med sydeuropæisk blod ind i stamtavlen fra både mor og far side sammen med de gode nordiske linjer har vi fået en unik hanhund med de bedste kvaliteter fra både nord og syd!

Meritter:

  • 1. pr UK
  • 1. pr UK med Hæderspris (HP) Sverige
  • Vinder UK Sverige 2023

Følg med under nyheder

Vallunds Qirat – TIL SALG

Super fin tæve fra maj 2021 sælges. Hun er klar til jagt og har været brugt både på...

Senjas Coda – TIL SALG

Senjas Coda ønskes solgt som jagthund – han viser høj kvalitet ved jagt i fjeldet og et nyt...