Hvalpe efter Dreamzikas Akia og Senjas Felix

Der er d. 17. Juni født 5 tæver og 2 hanner efter Dreamzikas Akia og Senjas Felix.

Dreamzikas Akia er en tæve af stort format der allerede tidligt markerede sig med et stort jagtligt overskud, en utrolig vildtfinderevne og et let smidigt bevægelsesmønster. Hun bliver i 2022 2. vinder i UKK og bliver samme år Årets Unghund. Hun har bestået apporteringsprøven og har desuden opnået excellent på udstilling.

Akia er efter Ask der selv har flere vinderklasseplaceringer og derigennem har opnået titel som Dansk Jagtchampion. Ask har flere gange deltaget ved både de danske og de svenske mesterskaber, hvoraf han to gange har opnået 2.VK på kvalifikationsdagen ved Svensk Mesterskab. På mors side findes Bjergagers Zika der med flere vinderklasseplaceringer helt i top har opnået titel som Dansk Jagtchampion samt opnået kvalifikation til de danske mesterskaber i 2021 hvor hun var med videre til eftermiddagens afprøvning med fine meritter. Zika har markeret sig helt fra hund var unghund med en utrolig vildtfinderevne og fuglebehandling – disse evner tilsammen med hendes gode bevægelsesmønster gjorde også at hun under ESK 100 års jubilæum blev både vinder af UK og UKK.
Zika er efter DKBRCH SEJCH DKJCH Heegårds Zuki der bliver 2.V ved Danmarksmesterskabet 2016 og vinder Norsk mesterskab på lavland i 2020.

Senjas Felix er en endnu ganske ung hanhund der gennem den spæde begyndelse på sin karriere allerede har vist nogle utrolige kvaliteter. Han har allerede som kun 11 måneder gammel opnået højeste præmiering i ungdomsklasse. På trods af et naturligt meget stort og velanlagt søgsoplæg, så er han en hund altid går i rigtig god kontakt til sin fører, han ønsker at samarbejde, og han ønsker at gøre det rigtige. Han bevæger sig i en fortrinlig stil – højt båret hoved, en lang, flad, kraftfuld og smidig galopaktion samtidig med han bærer halen pænt. Han er meget skarp, men også utrolig kold på fugl, hvilket også kommer positivt til udtryk efter fuglen er bragt på vingerne.

Felix er efter Maclau Hiched Ginny Cocktails, der vandt Svensk Derby i 2019, bliver 3. Vinder på dansk Derby i 2019 og senest har vundet Mesterskabsprøven (DM forår) 2023. Hendes første kuld har allerede markeret sig med fem afkom der har opnået højeste præmie i ungdomsklasse samt en 1. vinder og en 6. vinder i UKK 2023.
På far side finder vi Setterlandet´s DK Lui, der har haft en ualmindelig succesfuld karriere der ind til nu tæller en 2. Vinder på Dansk Jagthunde Derby 2020, en 2. Vinder ved Danmarksmesterskabet 2020, samt et Dansk Jagtchampionat. Lui er efter Tobølbjerg L-Sus der er en af de mest vindende tæver i Danmark gennem de seneste år. Lui er en god kombination af noget af det bedste nordiske blod kombineret med meget spændende linjer fra Sydeuropa.

Dette er en utrolig spændende kombination som vi ser utrolig meget frem til at følge.

Der er forsat hvalpe som ikke er afsat så tøv ikke med at kontakte enten os eller Kennel Dreamzikas direkte på telefon +45 26 21 68 50 eller +45 60 12 95 44.

Del denne nyhed på:

Læs også...

Vallunds Qirat – TIL SALG

Super fin tæve fra maj 2021 sælges. Hun er klar til jagt og har været brugt både på...

Senjas Coda – TIL SALG

Senjas Coda ønskes solgt som jagthund – han viser høj kvalitet ved jagt i fjeldet og et nyt...

Brianna – SOLGT

Jordens skønneste Irsk Setter tæve på 13 måneder søger nyt hjem. Brianna er en utrolig skøn, rolig og...