Lancering af ny hjemmeside

Efter flere år med en succesfuld side på Facebook er det os en glæde endelig at kunne byde velkommen til en ny hjemmeside der samler alt omkring vores kennel og jagthundecenter.

Det har længe været en drøm for os begge at få en hjemmeside som parallel til vores Facebook side og den vej igennem gøre det mere overskueligt for besøgende at danne sig et overblik over aktuelle nyheder og arrangementer hos Kennel Senjas.

Vi ønsker grundlæggende at bidrage til at udviklingen af jagtkulturen med stående hunde bibeholdes, så endnu flere jægere i vor tid, samt at kommende generationer efter os, kan få oplevelsen af den smukke kultur og etikette der følger med jagten med stående hund.

Opbygningen af hjemmesiden har været en spændende rejse gennem samtaler og fotoarkiver der har mundet ud mange timer med gode historier, overvejelser og den stående hund i fokus. Du kan læse mere om vores baggrund på siden OM OS. Du kan læse mere om vores avlsstrategi her på siden under Engelsk Setter og Irsk Setter.

Hjemmesiden hedder fuglehunde.dk og dækker både over Kennel Senja og det Jagthundecenter som er etableret omkring os. Udover succes med egne hunde brænder vi utrolig meget for at hjælpe både nye og mere erfarne hundeførere på vej med deres stående hund.

En hjemmeside af dette format er mere end vi havde turdet håbe på ved projektets begyndelse, men med en utrolig stor opbakning fra både nær og fjern er det lykkedes at få oprettet en hjemmeside der overstiger vores vildeste forventninger. Der skal først og fremmest lyde en stor tak til både Patrick Eggers, Annette Laursen og Astrid Damtoft Jakobsen for lån af mange fine billeder.

Den aller største tak skal dog lyde til Birgit Basballe der er den primære årsag til at vi i dag står med en hjemmeside at dette format. Mange (utrolig hyggelige) timer er brugt i selskab med Birgit for at få lavet dette set-up af en hjemmeside, og mange timer er også brugt hver i ser – med mange e-mail korrespondancer og telefonopkald, for at få tingene til at gå op i en højere enhed. Dagene med Birgit er gået hurtigt og det er utrolig opløftende og inspirerende at arbejde med én der udover at være enormt dygtig til sit fag, også brænder utrolig meget for både webdesign, jagt og stående hunde.  TUSIND TAK BIRGIT!

Vi håber hjemmesiden, giver et godt indblik i hvad vi står for og hvilke værdier og målsætninger vi arbejder ud fra.

Glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev og bliv holdt opdateret på arrangementer og nyheder både i kennelen og Jagthundecenteret. >> Tilmeld nyhedsbrev

Du kan ringe til direkte til Sarah på mobil nr. +45 51 55 68 41 eller Erling på mobil nr. +45 23 34 06 35, eller ved at skrive til os på siden Kontakt.

Tak for din interesse – vi håber at høre fra dig.

Del denne nyhed på:

Læs også...

Erling fylder 60 år

Utrolig flotte ord af Karin og Asger Stein i forbindelse med Erlings runde fødselsdag! Fra: Facebook – Engelsk...

Bugatti og Bali til Kennel Senjas

To utrolig skønne tævehvalpe efter Senjas Felix og Dreamzikas Akia er nu kommet til kennelen. Begge hvalpe er...

Parring foretaget 27-05-2023

Maclau Hitched Ginny Cocktail er parret med Setterlandet´s DK Lui og vi forventer hvalpe ultimo juli....