Vinder Mesterskabsprøven 2023

Blandt de 30 bedste hunde på forårets vinderklasser har vi både Senjas A Tommy Gun og Maclau Hitched Ginny Cocktails kvalificeret til Mesterskabsprøven (Forårs DM). Mens det på dagen ikke rigtig ville lykkedes for Tommy Gun, der trods et ellers stærkt og stabilt forår, var et godt bud på en hund der kunne gøre sig gældende, så lykkedes det imidlertid bedre for Ginny.

På en formiddag hvor det på de fleste hold skulle vise sig meget svært for hundene at finde og behandle fugl, så slutter Ginny sit ellers meget overbevisende første slip med en rigtig stærk fugltagning på en fasanhøne. Ginny opnår stand langt ude til højre i en stor rapsmark, hun holder standen længe og på rejseordre kvitterer hun meget villigt med at gå frem og rejser præcis en fasanhøne. Hun er komplet rolig i opflugt og skud. Hun klarer sig gennem andet slip ved formiddagens afprøvning og med en høj kvalitet bliver hun overført med god merit til 2. heat og matchningen.

I 2. heat åbner hun igen op og går i et meget stort og velanlagt søg, fra kant til kant på en stor rapsmark. At makkerhunden finder fugl lidt fremme i terrænet lader ikke til at dommerne vil laste Ginny yderligere, og hun rangeres ind i matchningen som nummer to.
I kampen om anden og tredje viser det sig hurtigt at Ginny er overlegen på både søg, fart og stil. Finaleslippet bliver af længere varighed, og begge hunde arbejder i et godt søg på marken mens makker dog overlader det meste af højre side uafsøgt til Ginny – Ginny bliver derved vinder af Mesterskabsprøven 2023!

Vi er utrolig taknemmelige for at have en hund af så stort format i vores Kennel, og vinder af forårsmesterskabet 2023 er kun en af de store oplevelser som denne hund allerede har givet os!
Det skal herudover også nævnes at hun allerede har vist kæmpe format også som avlstæve med afkom fra første kuld der opnår placeringer ved dette års UKK.

Der skal desuden lyde et stort tillykke til øvrige placerede på årets mesterskabsprøve. Der kan findes mere om Mesterskabsprøven på hundeweb.dk, Facebook og specialklubbernes hjemmesider.

Del denne nyhed på:

Læs også...

4x Senjas videre på Dansk Jagthunde Derby 2024

Fire hunde fra vores opdræt var til start ved årets Jagthunde Derby – det er lykkedes for alle...

2.UK til Viroas Saga på DBK Hovedprøve

Saga slår til igen i sin kun anden start og opnår 2.UK. Saga blev på dagen ført af...

1. ÅK til Senjas Coda

Senjas Coda er den første hund i C-kuldet efter Maclau Hitched Ginny Cocktails og Tobølbjergs Loke som opnår...