3. Vinder på VK ved Kolding

Senjas A Tommy Gun bliver 3. vinder på dagens vinderklasse ved Kolding. Både Hagalidens Sweet Duck og Senjas A Tommy Gun, begge ført af Erling Clausen, var med videre fra formiddagens afprøvning.

Forud for 2. heat var begge hunde kategoriseret med 1B på baggrund af den kvalitetsmæssige bedømmelse ved formiddagens afprøvning. Eftermiddagens afprøvning blev bogstaveligt talt gennemført i blæst, regn og slud.

Det var et stærkt felt af hunde der forsatte over middag, hvor hele to hunde var kategoriseret med 1A. Senjas A Tommy Gun klarer sig gennem 2. heat og forsætter med 1B, mens Hagalidens Sweet Duck starter lidt hårdt ud sammen med makker, og der kort efter kommer et par fugle på vingerne. Duck forsætter til matchning, men nu med kategori 2B.

Duck matcher om femte og sjette, desværre ender slippet med at både han og makkerhunden går varm, og begge hunde udgår. Tommy Gun er rangeret som nummer fire inden matchningen og slår i første omgang makkerhunden på søg fart og stil. Andet slip i matchningen er i konkurrence om anden og tredje, bliver slippet mod en højere kategoriseret hund, og Tommy Gun må i dette slip se sig slået på søgsoplægget.

Senjas A Tommy Gun bliver dermed 3. vinder med CK på dagens vinderklasse ved Kolding og opnår dermed kvalifikation til Mesterskabsprøven 2023.

Del denne nyhed på:

Læs også...

Erling fylder 60 år

Utrolig flotte ord af Karin og Asger Stein i forbindelse med Erlings runde fødselsdag! Fra: Facebook – Engelsk...

Bugatti og Bali til Kennel Senjas

To utrolig skønne tævehvalpe efter Senjas Felix og Dreamzikas Akia er nu kommet til kennelen. Begge hvalpe er...

Lancering af ny hjemmeside

Efter flere år med en succesfuld side på Facebook er det os en glæde endelig at kunne byde...